Uncategorized

LÖRDAG

Till föregående inlägg kan läggas att jag för några dagar sen tog emot ett Employment Authorization Document som tillåter mig att arbeta lagligt i USA. Ett arbetstillstånd, med andra ord. Jag har dessutom fått ett mycket tjusigt diplom med guldemblem som bekräftar mina studier på UCSD. Om det inte vore för att den amerikanska ekonomin i allmänhet, och den kaliforniska i synnerhet, är den sämsta sedan andra världskriget, och det därmed inte finns några jobb, skulle man nästan kunna inbilla sig att jag hade en hyfsad chans att få en hyfsad position som någon hyfsat respektabelt. Nästan, som sagt.

Idag tar jag en välbehövlig paus från allt vad pluggande heter. Jag avslutade, äntligen, mitt 90-sidiga filmmanus igår och har nu bara två uppsatser kvar innan jag är FRI(!). Jag ska strax lägga mig på sängen och läsa ut Miranda Julys fantastiska novellsamling No One Belongs Here More Than You; efter det blir det till att fira med ett par öl och The Peacocks på Radio Room. Det enda som grämer mig lite just nu är att jag missar VM-kvalmatchen mellan Sverige och Danmark, men man kan ju inte få allt.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *