Uncategorized

TISDAG

Som om inte helgen sög nog som det var; igår svimmade jag i väntrummet hos husläkaren och blev ambulansskjutsad till akuten på Sharp Memorial Hospital. Där fick jag spendera resten av dagen, halvt avsvimmad, med dropp i ena armen och en massa oförklarade tester i den andra. Svimningen förklarades väl till slut av uttorkning, kanske framför allt för att jag inte hade lyckats äta något på flera dagar. Så går det när en enkel akt som att svälja är lika smärtfull som, tänker jag mig, sjätte kretsen i Dantes inferno. De skickade i alla fall hem mig med en massa mediciner, som redan har gjort att svullnaden i halsen har lagt sig. På ena sidan. Den andra sidan hurts like hell, fortfarande. Får försöka äta vänsterorienterat den närmaste tiden.

Nu är klockan 7 på morgonen hemma hos M och jag kan inte sova. Istället sitter jag här och klipper och klistrar in å:n, ä:n och ö:n i bloggen manuellt. Dumma amerikanska tangentbord.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *