Uncategorized

Plus och minus på punkfronten

Å ena sidan har jag just köpt biljett till Punk Rock Bowling i Las Vegas i maj. Jag är så sjukt peppad så det finns inte på att se ett helt gäng av mina favoritband, och till och med ett par jag inte har sett live förut. Descendents, Cock Sparrer, Leftöver Crack, Stiff Little Fingers, Citizen Fish, Dropkick Murphy’s och Bouncing Souls spelar, bland många andra. I år tror jag till och med den lineupen slår Rebellion i England, och det är tamigfan ingen enkel sak att åstadkomma.

Å andra sidan gör mina tonårsidoler Asta Kask sin första USA-turné och spelar i Kalifornien samma helg som Punk Rock Bowling, och dessa med all sannolikhet episka spelningar kommer jag därmed att missa. Det är så tröttsamt med sånt här smolk i glädjebägaren. 

0 Comments

 • CINDERALLEY

  Dropkick var bra en gang i tiden, nu ar de sa jakla arenarock. Daremot ar jag sjukt peppad pa Descendents och Cock Sparrer som jag aldrig sett, och Leftover Crack som jag har sett men som ar typ mitt absoluta favoritband.

 • CINDERALLEY

  Ja, Dropkick var skitbra en gång i tiden, innan de växte ur punkscenen… Jag såg faktiskt Leftöver Crack i Berlin, veckan innan jag flyttade till San Diego!

 • Anonymous

  cock sparrer är skit bra live! Såg dom 2 gånger förra året, tror jag det va. hade nästan kunnat ta mig till usa för att se dom igen! Om jag hade haft pengar hade jag aldrig tvekat!

  Rebellion har ju jubileum iår och många bra band! WGT i tyskland har åxå jubileum och det börjar komma riktigt bra bokningar, och dit ska jag. Rebellion hade varit kul, men ja det beror ju på jobb och pengar..

  Thina

 • CINDERALLEY

  Ja, jag var på väg att få se Cock Sparrer med backstagepass och allt i San Francisco förra året, sjukt synd att jag missade det.

  Det sugiga med att bo i USA är att man missar alla grymma festivaler i Europa… det var ju det där med jobb och pengar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *