Uncategorized

En alldeles egen assistent

Ja, här har det varit lite dött på sistone. Min mamma har varit här i en vecka, och dessutom passat på att fylla 60 under tiden, och jag har jobbat så mycket att jag har börjat drömma om jobb på nätterna. Detta ska det dock bli ändring på snart, för vet ni vad? Jag har äntligen fått grönt ljus för att anställa en assistent. Det är på tiden eftersom jag själv har gjort ungefär två personers heltidsjobb i ganska många månader nu. Idag har jag knåpat ihop en annons som vi kommer att posta på diverse jobbsajter nästa vecka, sen är intervjuer planerade till slutet av mars. Förhoppningen är att jag kommer ha någon att delegera jobb till i början av april. 

Detta innebär alltså att jag kommer att vara någons chef, något som jag är eld och lågor över. Jag har alltid tänkt att jag skulle bli en alldels utmärkt chef, hård men rättvis liksom. 

En alldeles egen assistent. Jag kan inte sluta tänka på hur mycket enklare mitt liv kommer att bli. Eller i alla fall mitt jobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *