Uncategorized

Sömn, paket & assistenter

De senaste två veckorna har jag sovit så mycket att om förhållandet mellan sömn och vakenhet för en specifik tidsperiod redan var förutbestämt skulle jag antagligen inte behöva sova mer den här månaden. För att illustrera gick jag i fredags och la mig klockan 20:30, och vaknade tolv timmar senare. Både igår och i förrgår gick jag och la mig innan klockan 21. Och så vidare. Jag misstänker att det är min kropp som protesterar mot att jag jobbar för hårt – men lyckligtvis ser den här veckan ljus ut på jobbfronten av ett par anledningar:


1. Idag fick jag ett stort paket levererat till kontoret från en kund. I paketet fanns ett helt gäng väldoftande badprylar från Lush. Det är fint när ens kunder dels uppskattar det man gör för dem, och dels tar sig tid att fundera ut en lämplig, personlig gåva. Lush produkter är nämligen helt vegetariska, mestadels veganska, icke djurtestade och miljövänliga sådär i allmänhet. Fint!
2. Vi är tre delägare i företaget. En bor i San Diego (jag), en i Nebraska, och en i Barstow, CA. Imorgon kommer de två andra hit för att intervjua lämpliga assistenter åt mig. En rolig parentes är att de två första vi intervjuar imorgon råkar heta Adam och Eva. Undrar om det är någon sorts tecken från högre makter?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *