Uncategorized

Fullbokad

Den här lördagen är så fullbokad att jag egentligen knappt har tid att sätta mig ner och skriva detta. Ridlektionen i morse följdes av invändig och utvändig storstädning av huset (pågår fortfarande, men jag hatar verkligen att städa så jag måste ta paus hela tiden för att inte dö tråkighetsdöden). Om en stund ska jag + make + svärmor åka till Del Mar på hästshow. Jag har inte varit på hästshow sen jag var liten, och min svärmor är om möjligt ännu mer hästtokig än jag, och det är Mors Dag imorgon, så vi slår liksom flera flugor i en smäll.

Direkt efter showen ska vi vidare till San Diego och se The Meteors och några andra band spela, och mitt största problem just nu är hur jag ska lösa det här med kläder. Man har rimligen inte samma outfit på sig för att gå på hästshow (=praktiska kläder) som för att gå på psychobillyspelning (=opraktiska kläder). Så, what to do?

Illustrerat exempel: prakiska vs. opraktiska skor.

0 Comments

  • Duktiga Tjejen

    Men vilken kul dag! Stoppa skorna i handväskan och byta på vägen? Fast det gäller säkert mer än bara skorna, förståss…

  • CINDERALLEY

    Duktiga Tjejen: Ja, det fick bli dubbla uppsättningar av både skor och jacka. Funkade fint!

    Gunnie: Jag vet, det var därför du inte fick någon Mors dag-hälsning igår – nån måtta får det ju vara! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *