Uncategorized

Jag = en pinsam groupie

I väntan på att jag ska orka gå igenom resterande hundratal bilder från Ink-N-Iron tänkte jag i alla fall bjussa på gårdagens absoluta höjdpunkt. Creepshow spelade klockan 14, vilket är kanske den sämsta tiden på hela dygnet för en pepp spelning. Men eftersom det är ett av mina favoritband (liksom, hur kan man inte älska publikfriande supersvängig punkrock med ståbas och allsångsrefränger?) stod jag förstås längst fram och sjöng mig hes och lycklig hela spelningen.

När jag lite senare sprang in i hela bandet som stod och hängde vid merchbåset var jag förstås inte sen att ta tillfället i akt och få till en gruppbild. Fick stå där och skämmas över vilken töntig groupie jag är, men kunde ändå inte hålla mig från att fånle som en unge i en godisaffär. Sen fick jag en poster signerad av hela bandet, och sen åkte vi hem. Det avslutet var liksom svårt att överträffa.


Jag hjärta Creepshow!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *