Nattliga bravader,  Sverige

Eh jamen man kanske skulle blogga lite

Alltså, jag har så roligt här i Stockholm att jag helt glömmer bort stackars bloggen. Lite bra grejer som har hänt på sistone:

1. Vi har bokat biljetter till London. På söndag bär det av, vi blir ett helt gäng som åker för att se Leftöver Crack i Camden på måndag. Då kommer jag ha sett dem spela i Berlin, Las Vegas och London, så det får bli mitt nya projekt. Att se mitt favoritband i alla coola städer i världen. Sen fick jag just veta att The Filaments spelar förband, och det gör saken ungefär dubbelt så bra. PEPPEN!

2. Jag har köpt ett svenskt tangenbord, så jag slipper klippa och klistra in åäö:n längre.

3. Jag har varit ute så mycket att jag har glömt att ta kort på eller uppdatera om vad jag gör. Men jag och olika vänner har bland annat varit på Barcelona och ätit tapas, på Medusa och druckit öl, på Le Bar Rouge och pratat, på gamla Tuppen och ätit thaimat, på Jameson och druckit mer öl. Och så vidare. Så här såg det till exempel ut på Le Bar Rouge i Gamla Stan igår kväll, när jag hade på mig nytt linne, nya byxor och nya skor… (Eh, ja. Jag har shoppat lite också.)

0 Comments

  • Malin

    åh på underworld?! alltid massa bra band som spelar där, bara ett par minuter från mig! tyvärr är väl lukten av svettiga tonåringar (läs killar) sådär mysig men efter ett par drinkar brukar man vänja sig..

    • Cinderalley

      Ja, på Underworld! Vad kul, bor du i Camden alltså? Haha, mycket svettiga punkare var det. Men så sjukt bra spelningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *