Vardagsanekdoter

En kort uppdatering i väntan på att få internet hemma

Vi flyttade i helgen och nu bor vi plötsligt inte i det stora huset i den rika förorten längre. Det är skönt. Som en jämförelse hade ALLA våra grannar i La Costa en sprillans ny svart BMW i garaget. Närmaste grannen nu kör en ljusblå -67 Chevrolet Impala, och vi har redan pratat mer med honom än vi pratade med någon av de gamla grannarna under ett och ett halvt år.

En annan fin grej är att jag nu bor i runda slängar fem minuter från jobbet. Det kom lägligt för en liten stund sen när jag insåg att jag hade glömt min lunch hemma och helt sonika kunde svänga förbi huset och plocka upp den. Dessvärre kollade jag inte så noga vilken matlåda jag tog från kylskåpet och råkade få med mig Isaiahs Pad Thai med kyckling istället för min egen Pad Thai med tofu. Så dagens lunch fick bli en halväten sandwich jag hittade i kylen på jobbet. Fail på den. Men win på allt det andra.

0 Comments

 • Duktiga Tjejen

  Wiin! Förutom kycklingen…

  Jag åker typ alltid kommunalt till jobbet, men idag tog vi bilen… Åkte 6:15 och det tog 1h och 10 min. JIPPIE! För Monki som åkte vidare tog det 1.5h lite drygt. VÄRDELÖST. Tur att jag får jobba hemifrån en dag i veckan… Fem minuter till jobbet = dröm.

  • Cinderalley

   Men shit, det är verkligen sjukt mycket tid att tillbringa på transport varje dag. Jag vet att läget är annorlunda i Stockholm, men jag skulle nog inte palla 2-3 timmar om dagen i pendlingstid.

 • Maria

  Klokt bilval säger jag och tittar ut på vår -66 Impala. Tror att ni kommer att trivas ypperligt där. Plus att du kommer att spara in massor av pendlingstid. Definitivt win.

 • CC

  Verkar vara ett bra område med tanke på närhet till jobb och shopping=) Och det verkar ju vara en toppen-granne! Helt klart rätt bil.
  Jag föredrar definitivt Chevor framför BMW! Tur vi har fått in barnen på samma spår oxå. De har nämligen en Cheva -53 Epa som väntar på att barnen ska bli tillräckligt gamla för att studsa runt i den=)
  Under sommarhalvåret föredrar de definitivt att åka pickisen eller caben;-)

  • Cinderalley

   Helt klart Cheva framfor BMW! Nan gang tanker jag mig att jag nog ska ha en gammal jankare ocksa, men just nu har jag fullt upp med min hoj sa det far bli ett framtida projekt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *