Nära döden-upplevelser,  Vardagsfilosoferande

I brist på automatvapen

Om vi ponerar att man i snart ett år har sparat en flaska champagne i kylen för ett speciellt tillfälle, till exempel ens 25-årsdag som infaller om två månader, och att denna flaska dessutom råkar vara en limited edition importerad utsåld specialchampagne med äkta 24 karats guldkorn i och därmed ganska oersättlig. Om vi vidare ponerar att man åker utomlands i tre veckor utan möjlighet att hålla uppsikt över hyllan där den ligger på kylning, och att en yngre släkting till ens man under denna tid kommer på besök med sina vänner och dricker upp varenda droppe alkohol som finns i huset, utan att fråga om lov eller skämmas. Och att “varenda droppe” inkluderar den där oersättliga guldflaskan som låg och väntade på ens 25-årsdag.

Om vi ponerar att allt detta händer.

Är det då okej att ta bort den yngre släktingen och hennes vänner från Facebook?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *