Drömhuset,  Livet är en fest,  Vardagsanekdoter

En liten statusuppdatering

Jag flyttade in i min nya lägenhet i fredags och har inget internet hemma ännu, så det blir nog lite snålt med uppdateringar här inom den närmsta framtiden. Just nu sitter jag hemma hos min chef i Apple Valley ungefär två timmar nordost om San Diego, i hennes gigantiska lyxvilla. Alltså, vi snackar 600 kvadratmeter boyta, 6 badrum och fler sovrum än jag orkat räkna, gym, jättetomt med pool, jacuzzi och bar, ett stort spelrum med biljardbord, minst tre jättelika walk-in closets, meditationsrum, sjukt lyxigt master bathroom, gästhus, två garage med plats för fyra bilar, och ett kök lika stort som hela min lägenhet. Jag har redan gått vilse i det här huset typ tre gånger.

Min lilla lägenhet är något mer blygsam, men jag trivs i alla fall helt sjukt bra än så länge. Och att flytta tillbaka till North Park är nog det bästa jag gjort på mycket länge. Inte nog med att jag nu har en massa vänner som bor på gångavstånd hemifrån mig – mina grannar är dessutom världens vettigaste och mest sociala människor. Igår satt jag uppe hela kvällen och spelade kort och drack öl med halva lägenhetskomplexet. Nu har jag en känsla av att jag får styra upp en bättre jobbuniform än pyjamas när jag sitter hemma och jobbar på dagarna, eftersom det tydligen när som helst kan komma en granne och knacka på för att bjuda in en till något roligt häng. Killen i lägenheten ovanför mig nämnde dessutom något om att de tänker styra upp ett anti-julfirande, och hänga en upp-och nedvänd gran från taket och dekorera den med typ knivar och annat ojuligt. Och det låter ju faktiskt nästan bättre än att ignorera julen helt.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *