Irritationsmoment,  Vardagsfilosoferande

I år blir det ingen jul

Det är väl ingen hemlighet att jag inte är någon stor firare av högtider, och ungefär så här års brukar jag alltid skriva något om hur mycket jag ogillar julen. Men i år tänker jag att jag ska närma mig det hela med en lite mer zen attityd. Jag har inga planer på att fira jul alls i år. Kommer inte att köpa några julklappar eller äta julmat eller dricka glögg. Eller okej, möjligen att jag kommer dricka lite glögg då. Men utöver det tänker jag bara försöka låtsas som att julen inte existerar istället för att gå runt och irritera mig.

Det är för övrigt inte så himla svårt att undvika julstämningen bland palmer, solsken och stränder, oavsett hur många gånger på raken de lokala butikerna envisas med att spela “Santa Claus is coming to town” i högtalarna.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *