Livet är en fest,  Musik,  Nattliga bravader

Lite söndagsunderhållning

Jag var och såg Social Distortion på San Diego Sports Arena igår. Det var en tvådagarsfestival med en hel massa band, och Social D spelade surrealistiskt nog förband åt Blink 182. Jag och min kompis Laura hade köpt de billigaste biljetterna, mest för att vi inte ville betala för att se just Blink 182, Pennywise eller något av de andra pseudopunkbanden som spelade. Det enda problemet var att våra säten utan att överdriva var exakt så långt från scenen man kunde komma. För ståplats nedanför scenen fick man betala 35 dollar extra, och det ville vi ju inte.

Så vi löste problemet genom att helt enkelt gå rakt in på ståplatsområdet innan någon hann kolla våra biljetter. Lätt som en plätt. Sen hittade vi några snubbar som erbjöd sig att betala för vår öl också, vilket var trevligt eftersom den var så där härligt festivalblaskig och svindyr. Så på det hela taget blev det en rätt lyckad spelning. Om man bortser från att Social Distortion bara spelade 6 låtar, varav hälften var från den nya skivan, som jag har lyckats lyssna igenom exakt en gång (innan jag somnade av tristess). Men man kan ju inte få allt.

0 Comments

 • Sus

  Bara 6 låtar? Oj.
  Fasen vad jag är avis över alla konserter som du måste ha runt hörnet. Alla bra band som max kommer till Europa en gång varannat år.
  Nåja, men just nu ska jag inte klaga eftersom jag kommit över Mötley Crue biljetter till sommarens spelning en vecka innan de släpps. 😉

  • Cinderalley

   Yay, harligt! 🙂 Ja, det ar sa mycket spelningar har att jag knappt orkar ga och se ens band jag gillar langre. Ett ganska dumt i-landsproblem egentligen, heh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *