Bilar och sånt,  Motorcyklar

Bra nyheter och dåliga nyheter


Den bra nyheten är att jag äntligen har fått hem min motorcykel. Hon har stått parkerad i en kompis garage i Oceanside fram tills i lördags, då jag fick hjälp av min snälla granne Ryan och min snälla kompis Marcus med att hämta hem henne. Nu ska vi bara bygga om förgasaren så borde hon vara i körbart skick igen, lagom till våren sådär.

Den dåliga nyheten är att på väg hem från en liten tur till ett swap meet i Spring Valley igår eftermiddag tyckte min bil av oklar anledning att det var dags att lägga av. Okvalificerade gissningar så här långt säger att det är något med växellådan. Ska försöka få hit en mekaniker i veckan, men fram tills dess sitter jag här med en okörbar bil och en okörbar motorcykel. Och som om inte det vore nog så fullkomligt öser regnet ner utanför, så att promenera någonstans är det liksom inte tal om.

Jag gör dock det bästa av situationen och har filmkväll istället. Human Centipede 1 och 2 står på kvällens schema – jag känner spontant att det kan ju gå lite hur som helst.

0 Comments

  • Meela

    Ojamej, de är ingen skoj när de blir så. Men förhoppningsvis så får då igång någon utav dom så du kommer dig fram. Själv skall jag ge mig på min bil i morgon och byta fläkt rem och försöka hitta hållet i avgas systemet . en spännand resa kommer de hela bli, jag som inte vet mer än hur man tankar och fyller på spolar vätska 😀
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *