Äventyr,  Bra saker,  Musik

Som en minihelg mitt i veckan

San Francisco var himla trevligt i vanlig ordning – vädret var soligt och fint, och gårdagkvällens spelning var helt galet bra. Det var den första spelningen jag någonsin varit på där moshpiten började INNAN bandet ens hade börjat spela. Det var så mycket folk att om någon hade svimmat mitt i alltihopa skulle de fortfarande stå upp eftersom folk stod så tätt packade att det inte gick att röra sig i någon riktning. I vanliga fall hade jag antagligen fått svår socialfobisk panikångest av den situationen, men när Refused spelade var det på något sätt perfekt. Övervintrade pengakåta hipsters eller ej, de gubbarna vet fortfarande hur man spelar hardcore.

Andra bra grejer som hände igår:

– Jag åkte till Haight Street för att shoppa lite medan mina kompisar var runt och turistade sig, och blev igenkänd av en bloggläsare! Det är första gången det händer, det kryllar liksom inte av svenskar som läser min blogg på den här sidan Atlanten. Himla trevligt.

– Jag fick det MYCKET efterlängtade beskedet att jag får flytta in i min lägenhet igen i helgen! Om bara ett par dagar får jag sova i min egen säng igen och laga mat i mitt eget kök. Det är en sån obeskrivlig lättnad. Ni fattar inte.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *