Metabloggande,  Vardagsfilosoferande

Tar snart fram pallen och repet

Nu har det gått fyra inlägg utan att jag har fått en endaste liten kommentar, och jag börjar känna det lite som att jag sitter här och pratar med mig själv. Betyder detta att ni 1) bara är lite lata och inte orkar kommentera, eller 2) att min blogg har blivit jättetråkig på sistone? Jag är genuint nyfiken. Om det är nummer 2 får ni gärna ge förslag på vad ni vill läsa om istället. Så här kan vi ju inte ha det.

0 Comments

 • Johanna

  Hej, brukar inte kommentera här men nu passar jag på! Jag tycker din blogg är jättefin, speciellt dina roliga bilder! De får en att drömma sig bort ett tag, bort från “Det snöar i april” Sverige.

 • Annika i Colombia

  Jag kommenterar ibland från mobilen, men de kommentarerna “fastnar” aldrig. Så tänker jag att jag ska gå in och skriva om kommentaren från datorn, men det glömmer jag oftast. Så från mitt håll är det mest lathet/glömska. Gillar bloggen precis som den är!

 • Anja

  Jag laser ocksa typ varje dag men tycker aldrig att jag har nat sarskilt vettigt att kommentera, soz! Tycker jattebra om bloggen dock, alltid kul att lasa om andra utlandssvenskar som gillar typ samma saker som jag gor 🙂 x

  • Fiat

   Kan citera det här rätt av! Jag har däremot själv blivit tråkig i min blogg och jag vet att det är därför jag inte får några kommentarer längre, men lika lite som jag orkar kommentera på andra – lika lite orkar jag själv vara rolig just nu 🙂

 • Zahra

  Sorry. Har samma ursäkt som några ovan, läser alltid i mobilen & Google reader & är lat/glömsk. Vet hur trist det är, man bloggar ju inte gratis direkt 😛

 • emma

  jag kommenterar aldrig dina inlägg för jag har inget vettigt att säga! 🙂 men jag kan säga att nya designen är jättefin och bloggen är lika underhållande som alltid!

 • Johanna

  Hallå! Jag tyckte det kändes som att jag kommenterat nyss men det har jag visst inte 🙂 Gillar bloggen! Tror folk bara råkat vara lite lata. Jag har också fått färre kommentarer än vanligt nu det senaste, folk kanske är ute i vårsolen eller nåt? För tråkiga kan vi ju ändå inte ha blivit, right?!

  • Cinderalley

   Åh, vårsol ja! Jag glömmer ju lite bort sånt eftersom det typ alltid är fint väder här och jag ändå sitter inne och läser bloggar, haha.

 • Cinderalley

  ♥ er alltså! Fast jag kom på att jag kanske kastar sten i glashus lite eftersom jag själv är sämst på att kommentera hos folk. Men försöker bättra mig!

 • Maria

  Jag är också en av latmaskarna. Läser också via Google Reader. Önskar att man kunde lämna kommentarer är med för attans vad jag skulle kommentera då. Intalar jag mig iaf.
  Flåt en som inte kommer sig för.

 • CC

  Har bara varit lat, å så tänker jag att jag kanske inte ska kommentera “allt”. Du kanske tröttnar på mina kommentarer då 😉
  Gillar ju din blogg starkt!
  Ang inlägget om kyrkogården. Tror vi får ta en sväng dit nästa gång vi är i CA. “Den tuppkams-prydde” ynglingen blev helt klart intressesrad när jag visade bilderna=)

  • Cinderalley

   Haha men såklart jag inte tröttnar, kommentarer är ju typ det bästa med att blogga. Och tycker absolut ni ska till Hollywood Forever!

 • Cicci

  Är mycket dålig på att kommentera, men följer din blogg med spänning! Älskar att läsa om allt spännande och roligt du gör “over there”!!! Ska göra lite mer reklam för din blogg, då jag brukar prata varmt om den för mina kompisar. Ha det bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *