Livet är en fest,  Vardagsanekdoter

Nördarnas paradis

Jag hade ju inte alls tänkt gå på Comic Con den här helgen, speciellt eftersom det har varit slutsålt sen ett år tillbaka, men så fixade Erics kompisar pressbiljetter åt oss och då var jag ju så illa tvungen. Eric fick heta Aaron och jag fick heta Ryan (eh) för dagen, och det var lite oklart vilken sorts press vi egentligen skulle vara där och representera – men som tur är var det ingen som kollade närmare på våra namnskyltar.

Förutom att alltså lyckas ta oss till mässan både lördag och söndag – trots så mycket folk att det knappt gick att andas – hade vi även hand om merchbåset på en burlesqueshow med Star Wars-tema (tänk sexiga Stormtroopers) på lördagkvällen. På det hela taget får den här helgen rätt höga poäng på nördskalan, men nu slipper jag gärna beblanda mig med vuxna människor i trikåer igen på ett tag.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *