Bilar och sånt

Lesson Learned

Loretta och jag, det blev en mycket kortlivad kärlekshistoria. Efter en vecka i min ägo pajade typ allt under motorhuven, inklusive vattenpump och kylarfläkt. Och en massa annat. Efter att ha beslutat att det skulle kosta alldeles för mycket tid och pengar att fixa så lyckades jag i alla fall mot alla odds sälja skrothögen. Gick dock rätt mycket back ekonomiskt, så nu är jag pank och får hålla mig till fordon på två hjul ett tag till.

Lite surt är det, men jag får väl skylla mig själv. Om inte annat är det en påminnelse om att inte köpa saker från sitt ex. I alla fall inte om exet i fråga är en 42-årig före detta narkoman som just blivit frisläppt från fängelse och bor tillsammans med sin junkie girlfriend i en husvagn på sin mammas tomt. Eh, ja. Ibland kan jag känna att jag kanske bör se över vissa av mina val i livet en smula.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *