Vardagsfilosoferande

A clean house is a sign of a wasted life

Mitt hus är så himla rent just nu. Det har regnat oavbrutet i 4 dagar och eftersom södra Kalifornien, inklusive jag själv, helt lamslås av regn har jag stannat hemma hela helgen och inte haft något bättre för mig än att städa. Så rent som det är nu har det inte varit under det dryga året jag har bott här, eftersom jag hatar att städa helt orimligt mycket och därför inte städar mer än halvhjärtat någon gång varannan månad typ. Men idag har jag dammsugit, moppat och våttorkat precis varenda vrå av huset. Dessutom diskade jag all disk samt gick till laundromaten och tvättade alla lakan och handdukar. Problemet är bara att jag vet att det inte kommer vara så här rent igen på mycket, mycket länge, vilket innebär att jag är rädd att röra något. Vill helst inte laga mat, gå på toa eller ta en dusch, eftersom köket, toaletten och badkaret är skinande rena just nu. Men å andra sidan… känner jag mina katter rätt är det nog skitigt igen lagom till att jag kliver upp imorgon bitti. Lite skönt ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *