Bra saker

Det perfekta jobbet

Jag har ganska länge känt ungefär såhär inför mitt jobb: meh. Inte så att jag ogillar det, men inte så att jag direkt gillar det speciellt mycket heller.

Så för en dryg vecka sen snubblade jag av en händelse över en jobbannons på nätet. San Diego Magazine sökte en ny webbredaktör. Jag läste annonsen, sen läste jag den igen för att försäkra mig om att jag inte hade läst fel första gången. Det var nämligen som att läsa en beskrivning av mitt eget CV. Ett journalistjobb och webbdesignjobb i ett, det absolut perfekta jobbet för mig med tanke på att jag är utbildad journalist och har jobbat som webbdesigner de senaste fem åren. Sen fick jag lite panik när jag insåg att annonsen hade legat uppe i nästan en vecka och att jag kanske var för sent ute. Men jag skrev i alla fall en ansökan och skickade in.

Två dagar senare fick jag komma in på en intervju och var så nervös att jag höll på att dö, och igår fick jag komma på ytterligare en intervju och idag ringde de och erbjöd mig jobbet. Jag börjar om mindre än två veckor.

Alltså!!!

Jag dricker knappt längre, men den här helgen är det fan jag som korkar upp champagnen.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *