Sverige vs. USA

Passproblemet löst!

Jag förstår att ni sitter som på nålar (eh) och väntar på en uppdatering om hur det har gått med mitt pass. Jag fick aldrig mitt personbevis på posten, men jag mailade Skatteverket som snällt nog erbjöd sig att faxa det direkt till konsulatet. Och idag hade jag min tid för passansökan på Svenska Kyrkan i Los Angeles, så jag fick åka tidigare från jobbet och köra de ca 20 milen till San Pedro i LA.

Väl framme var det fullt av väldigt blonda svenskar och så fick man gratis fika. Hela processen tog mindre än 15 minuter. En svensk präst kom fram till mig och sa “här sitter en tuff tjej” eftersom jag hade motorcykeljacka på mig, och damen som tog mitt passfoto påpekade säkert 10 gånger att jag såg precis ut som Katy Perry. Ha! och ha! Sen åkte jag hem igen.

Just det, höll på att glömma det bästa av allt: de hade Kexchoklad också.

kexchoklad

2 Comments

  • Ulf

    Lyckan står att finna på svenska kyrkan 😉
    Vi gläds åt ditt pass och att få se dig hemma i Sverige snart – det var alltför länge sedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *