Bra saker

Blommor, champagne och frihet

I torsdags, ungefär 10 minuter efter att jag hade tackat ja till Det Perfekta Jobbet, gick jag in till högsta chefen och sa upp mig från mitt nuvarande jobb. Det är få känslor som är så tillfredsställande som att säga upp sig från ett jobb man inte riktigt trivs på. Friheten!

Och igår när jag kom hem från jobbet stod detta och väntade utanför dörren:

blommachampagne

Först blev jag lite orolig att det var min stalker som hade bestämt sig för att dyka upp igen, men det visade istället vara från en väldigt speciell person som tyckte att jag förtjänade blommor och champagne efter att ha landat mitt drömjobb. Hur fint!?

Sen att jag egentligen inte kan ha blommor hemma för att mina katter gillar att förstöra allt som är fint är en annan sak. Är ändå så himla rörd och glad och bara allmänt nöjd med livet just nu.

blommakatt

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *