Jobbrelaterat

V.I.P.

Så himla konstig grej. Nu när jag jobbar för en tidning, och dessutom bloggar för den med jämna mellanrum, så får jag plötsligt en massa mail från PR-personer och festfixare som vill bjuda in mig (i egenskap av influencer) till sina event.

Nu är jag inte så mycket för minglande, men lite då och då dyker det upp grejer som verkar kul. Häromveckan stod jag till exempel på listan när Top Shop öppnade sin första San Diego-butik och ställde till med party, och för ytterligare några veckor sen tog jag med mig min karl och hans mamma på en fest med 60-talstema på San Diego Museum of Art.

Det bör kanske tilläggas att jag inte gick på Top Shop-partyt eftersom jag kände mig lat och min soffa kändes betydligt mer lockande. Men det är ändå lite knäppt att jag numera blir bjuden på såna här tillställningar. Måste vara såhär det känns att vara storbloggare.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *