Amerika,  Bra saker

Verklighetens Saul Goodman, fortsättningen

Ni kanske kommer ihåg att jag för ett drygt halvår sen fick en trafikböter, och att jag anlitade en advokat av tveksam moral för att ta hand om den åt mig. Sen glömde jag lite bort hela den grejen, tills häromdagen när jag fick ett brev från advokaten med den slutgiltiga domen.

Det visade sig att Mr. Ticket hade lyckats omvandla min böter från en moving violation till en non-moving violation, vilket innebär att jag inte får något prick i registret! Plus att han fick ner bötessumman från $500 till $239! Känns ju ändå som en ganska stor WIN. Speciellt eftersom det bara kostade mig $99.

Rolig grej dock, och ganska talande för vilken sorts advokat jag anlitade, är att mitt i högen med officiella papper från rätten som de skickade mig har de häftat fast en lapp för att få mig att följa advokatfirman på Instagram och Facebook. Haha, känns ju seriöst.

mrticket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *