Jobbrelaterat,  Livet är en fest

Ute i vimlet

Härom veckan ställde mitt jobb till med stor fest för att fira folk med nya spännande idéer i San Diego. The Big Ideas Party hette det, passande nog. Min redaktör höll i en superintressant paneldebatt med ett par intressanta personer. Bland annat en kvinna i chefsposition på Qualcomm, som har som strategi att varje gång hon blir befordrad se till att det är en kvinna som får ta över hennes gamla tjänst. Hon pratade också om ett tekniskt sommarläger de håller för 11-åriga flickor för att få fler tjejer intresserade av att utbilda sig till ingenjörer. Alltså, sånt här är ju så himla viktigt, och det känns på något sätt betryggande att ett så gigantiskt företag aktivt jobbar för att värva fler kvinnor.

Andra höjdpunkter på festen var i vanlig ordning en massa god mat och öppen bar. Och så hamnade vi på bild i vimlet också. Foton tagna av Eddie Garcia III, lånade från San Diego Magazine.

bigideas3

bigideas1

bigideas4

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *