Bra saker,  Djur

Hundvalpar och pingvintröjor

En sån där kulturkrock som jag tror att jag är för svensk för att någonsin vänja mig vid här är att småprata med främlingar på stan. ALLA amerikaner gör det, och min småpratsvokabulär har definitivt vidgats enormt sen jag flyttade hit. Men jag undviker helst att prata med folk jag inte känner, även om jag för all del svarar på tilltal.

Det finns dock ett undantag. Jag börjar alltid prata med folk som har hundvalpar. Det är ju såklart bara en ursäkt för att få klappa valpen, men ändå. Jag var precis ute och gick och träffade en karl med en 10-veckors pytteliten mopsvalp som var kanske det sötaste jag har sett. Hängde efter honom i typ ett kvarter och babblade innan jag tog mig samman och lämnade dem ifred.

Vet inte vad detta betyder? Att jag borde skaffa en liten hund kanske?

puppy
Min kollegas lilla vovve^^

En annan gullig grej, på tal om små söta djur, är detta: Australia’s oldest man likes to knit mini sweaters for injured penguins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *