Bra saker,  Vardagsanekdoter

FRISK! och en fredagsdate

Jag kanske förresten borde nämna att jag – äntligen – har blivit av med bronkiten. Lämnade knappt huset på en och en halv vecka, och jobbade hemifrån 7 dagar i rad för att jag hostade så mycket att de nog inte hade släppt in mig på kontoret. Det var verkligen helt vidrigt, jag sov inte på tre nätter och började ge up hoppet om att någonsin få mitt liv tillbaka. Sen gick jag till läkaren. De gjorde inte så mycket, mer än att skriva ut en stark hostmedicin så att jag kunde få sova på nätterna. Och vips, så gick det över!

Paul och jag firade min första dag åter i frihet med fredagsdate på Uptown Tavern, som är en av våra favoritrestauranger. Det är ett gayställe som typ alltid spelar untz untz-musik (den här kvällen var det 90-talshits som gällde) och där klientelet mest består av killar i 30-årsåldern i tighta tröjor som står och hånglar med andra killar i 30-årsålden i tighta tröjor. Och så har de sjukt god mat och öl. Så ett ganska perfekt ställe, med andra ord.

sannapaul-ut
uptowntavern

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *