Vardagsfilosoferande

Inte en lugn stund

Mitt schema för de närmaste månaderna (!) är så himla fullspäckat, jag har knappt en ledig dag förrän i juli. Under veckorna är det – förutom jobb – en himla massa läkarbesök, sjukgymnastik och akupunktur, plus ridlektioner och jobbfester och bygga chopper och hinna umgås med min kille. På helgerna är det födelsedagsfest för Paul, camping i Joshua Tree, Punk Rock Bowling i Vegas, El Diablo Run i Mexiko, knytkalas, spelningar, motorcykelträffar, plåtningar, och jag vet inte vad. Och någonstans mitt i allt detta kommer jag antagligen att flytta också.

Det mest är kul och självvalt, men ändå. När jag kollar min kalender blir jag helt stressad av att jag måste infinna mig någonstans på ett speciellt klockslag nästan varje dag. Ibland flera olika ställen på samma dag. Men när det väl är dags känns det inte så jobbigt ändå. Snarare trivs jag rätt bra så här, utan en lugn stund.

chopper

4 Comments

 • Ulf

  Så länge du är hemma – var nu hemma är då? – när vi kommer i augusti, får du gärna flänga runt innan. Men förta dig inte!

 • Ewa

  Hej Sanna, har läst din blogg hur länge som helst och borde ha lämnat lite fotspår efter mig för länge sen. Jag har varit sjukt sugen på motorcykel länge och nu när jag tar min examen från handels i sommar så tänker jag bli världens bästa revisor på motorcykel, men behöver råd och då tänkte jag genast på dig. Har kört cross från det att jag var 12 och ett par år under gymnasiet och haft diverse mopeder och buskört något lätt motorcykel här och där men inget mer. Vad ska man satsa på? Jag är 180 lång och träningsnarkoman så jag vill inte ha något som ser ut som jag kör trehjuling. 🙂 Hittat en Sportster 883 från -07 och en nyrenoverad Sportster 1200 från -87. kan det vara något att ha? Tack för en himla bra blogg! 🙂

  • Cinderalley

   Hej och tack! ÅH vad kul ju! Som första hoj skulle jag absolut rekommendera en 883. I alla fall eftersom du redan har erfarenhet att köra på två hjul, annars skulle 883cc kanske vara lite tungt att börja med. Jag började själv på en 250cc och har nu en 1200 och en 1000cc. Lycka till! Säg gärna till om du behöver fler råd eller tips 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *