Vardagsanekdoter

Dagens: Babes Ride Out och marknadsundersökningar

babes-ride-out-camp-sunset

Vi fortsätter väl det här formated med dagens händelse då. Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag just publicerade en artikel jag skrev för San Diego Magazine om Babes Ride Out, med ett gäng foton tagna av mig. Här kan man läsa. Och vilken dag som helst nu skriver jag nog ett mer personligt inlägg om det här på bloggen också.

En annan grej som visserligen hände igår och inte idag är att jag var med på en marknadsundersökning för en onlinebutik som säljer motorcykeldelar och utrustning. Jag fick hänga på ett bryggeri med ett gäng andra motorcykelentusiaster och dricka gratis öl och äta gratis mat samt prata om motorcyklar i någon timme. Och som tack för “besväret” fick jag ett presentkort på $100 på nämnda onlinebutik. Nu undrar jag bara hur jag kan göra detta till ett heltidsjobb? Det vore något det.

2 Comments

  • Daniel Holmer

    Hej! Jag läste din artikel i San Diego Magazine. Eventet BRO verkar jättehäftigt! En sådan gemenskap med tolvhundra mc kvinnor! En bild skapas i mitt huvud när jag läser och jag föreställer mig att man kan spendera helgen ungefär såhär: Man kan snacka med nytt folk och få nya vänner, hänga på ett gäng bruttor som är på väg ut för en runda, strosa runt på anläggningen och titta på vackra mc:s och när solen gått när, om man önskar, ge järnet på dansgolvet.
    Kudos för bilderna du tagit! Gillar särskilt de tre motorcyklarna med låg sol i bakgrunden. Generellt är dina bilden tagna i ett mildt ljus och det gör dem väldigt tilltalande för ögat. Det är inte alla journalister som förutom att skriva kan ta intressanta foton. Men du kan det helt klart, så ta och ge dig själv en klapp på axeln!

    Stay rollin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *