Nära döden-upplevelser,  Vardagsanekdoter

Dagens händelse

Jag VILL verkligen blogga, men har svårt att hitta inspiration eller något att skriva om. Kanske om jag testar ett nytt format? Nu lägger jag ribban ganska lågt här och hoppas på att jag ska lyckas blogga en gång om dagen, eller i alla fall ett par gånger i veckan. Och då behöver det kanske inte vara så himla avancerade inlägg varje gång, så nu provar jag att helt enkelt bara rapportera om vad som har hänt under dagen.

Dagens händelse pågår just nu, och är detta: Active Shooter Engaged in Hours-Long Standoff with Police in San Diego

Det sitter alltså en man i en byggnad och skjuter genom ett fönster i downtown, ungefär 10 minuter från mitt jobb. Flygplatsen och närliggande skolor har stängts ner och SWAT är på plats för att försöka förhandla med mannen. Spännande grejer. Det går ju liksom inte en dag utan att det är någon sorts skottlossningsdrama i det här landet, men i vanliga fall sker det liksom inte precis runt knuten.

Förutom för ett par veckor sen, när polis sköt en beväpnad man bara ett kvarter från mitt jobb.

Såatteh. Var det någon som sa gun control? Nä? Inte det, nej.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *