Äventyr

Planering, planering

Åååååååh jag är så peppad på alla möjligheter som plötsligt har öppnats i och med att Paul numera har en hoj som han kan köra långt på. Vi har planerat att ta minst en veckas ledigt i sommar och åka på motorcykelsemester tillsammans. Just nu lutar det åt att det blir något sånt här…

6 delstater! 4000+ kilometer! 7 dagar om vi kör knappt 60 mil om dagen, men lite längre om vi latar oss. Om det inte vore för att det är nästan 50 grader varmt i Arizona just nu hade vi gett oss av på en gång, men nu blir det nog i september istället. Och kanske får jag se Grand Canyon innan jag fyller 30 trots allt. PEPP!

2 Comments

  • Annika

    Häftigt. Jag har kört det mesta av den där vägen (i bil) (förutom den där södra sträckan genom Phoenix) och det är ju otroligt vackra och mäktiga landskap och vägar. Fast undrar om det inte fortfarande är väldigt varmt i september, delar av det? Hursomhelst, en drömresa!

  • Annika

    Det låter ju superhärligt! Men reagerade också på “minst en veckas semester”… Får mig att känna att jag aldrig någonsin vill jobba i USA (inte för att jag hade velat det innan heller, men). Hoppas veckan blir fantastiskt i alla fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *