Bilar och sånt

Dagen då Emmylou fick sig en dusch

emmylou1

Ni kanske kommer ihåg att jag köpte en -56 Lincoln för ett par månader sen? Eftersom vi har så många andra fordon som krävt uppmärksamhet på sistone har den här stackars bilen stått parkerad sen jag köpte den, och jag har börjat få dåligt samvete. Så igår tog jag och Paul en tur till biltvätten för att ge Emmylou lite TLC.

emmylou2

Vi tvättade bort ett tjockt lager med smuts och spindelnät, och om man bortser från all rost och flagnande färg ser hon numera ut som en ny bil!

emmylou3

Hitta hunden! Jag hade för övrigt på mig en ny t-shirt som jag fick hemskickad häromdagen av min kompis Jay som äger tatueringsstudion Rebel Yell i Nashville. Älskar att ha snälla kompisar som ger en gratissaker (även om de antagligen bara utnyttjar mig för mina Instagram-följare).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *