Livet är en fest,  Vardagsanekdoter

Fjärde juli-helgen som aldrig tog slut

Vi har haft långhelg här i ‘Murica med anledning av 4th of July. Paul och jag maxade helgen så pass bra att den kändes betydligt längre än bara tre dagar.

4thjuly-mexicotoll

Vi började lördagsmorgonen med att ta hojarna till Mexico.

4thjuly-greg

Vår kompis Greg fyllde år och hans flickvän hade överraskat honom med en Mexico-kryssning och överraskningsparty. Så när de klev av båten i Ensenada satt vi med ca 15 av Gregs andra kompisar på en bar och väntade på honom. Han blev så himla glad! Älskar sånt.

4thjuly-mexicocoast

Kustvägen mellan San Diego och Ensenada är en av de vackraste vägar jag vet. Man kör längs med kusten så här i nästan två timmar. Sån värd dagsutflykt.

På söndagen hängde vi i garaget exakt hela dagen. Det var välbehövligt eftersom vi inte har varit hemma på säkert fyra helger. Det kom förbi bra personer och hängde hela dagen, och sen drack vi ett par öl i sommarkvällsvärmen på altanen innan vi gick och la oss. Tog dock inga bilder på något av detta, men följer ni mig på Snapchat så fick ni väl ett par glimtar i alla fall.

4thjuly-sannapaul

Och sen var det måndag och Independence Day. Den firade vi genom att följa med vårt nya bästispar Edith och Ace för att hälsa på några av deras vänner från Boston som hade hyrt ett Airbnb i San Diego och hade grillfest dagen till ära.

4thjuly-pool

Så här tillbringade vi exakt hela dagen.

4thjuly-poolbll

Och så här. Så himla välbehövligt, men nu lider jag i vanlig ordning av poolabstinens. Önskar att vi hade en massa pengar så vi kunde köpa ett hus med pool. Det skulle höja livskvaliteten så avsevärt. Dock att vi antagligen aldrig skulle lämna hemmet.

Men ja, det var den helgen det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *