Jobbrelaterat,  Vardagsfilosoferande

Allt suger inte, bara nästan

snow

Aja, men allt är faktiskt inte domedagsvarning och katastrof, i alla fall inte för mig personligen. Den här veckan blev jag till exempel befordrad på jobbet med tillhörande löneförhöjning. Jag gillar mitt jobb väldigt mycket, och det är fint att jobba för ett företag som värderar och belönar de som jobbar hårt och är bra på det de gör. Min nya titel är Digital Production Manager & Editor. Inte så tokigt!

Själva löneförhöjningen kommer jag nog dock inte att märka av så mycket eftersom det första jag gjorde var att skänka pengar till Standing Rock och anmäla mig som månadsgivare hos ACLU. Försöker “äga mina privilegier” och leva efter devisen put your money where your mouth is. På tal om detta; eftersom Trump gick till val på sänkta skatter kommer många amerikaner att få “mer i plånboken” varje månad. En av mina kompisar har kommit på idén att starta en sajt där man kan skänka överskottet man tidigare betalade i skatt till ACLU, Planned Parenthood och andra organisationer som verkligen kommer behövas de kommande 4 åren. För de som har råd är det den bästa idén jag har hört på länge. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *