Helgen som gick

Helgen som gick i en bild

TP

Här brukar det vanligtvis vara ett helt gäng bilder på vad jag gjorde i helgen, men eftersom jag har varit sjuk sen i torsdags har jag inte så mycket mer än detta att rapportera om. I lördags, efter att inte ha lämnat huset på tre dagar, var jag klättra-på-väggarna-rastlös, så Paul och jag tog med oss Lola till Thorn St. Brewery, ett hundvänligt mikrobryggeri några kvarter från vårt hus. Där drack vi varsin öl och spelade en runda Trivial Pursuit.

De hade tre olika varianter: Genius Edition, 80s och 90s. Vi körde på 90-talsfrågorna. Jag var dock 4 år gammal 1990 och bodde dessutom i Sverige, så Paul, som är 6 år äldre och uppvuxen i USA, hade ett visst övertag. Vi jämnade dock ut det genom att jag helt slapp svara på sportfrågor och på det viset blev det i princip oavgjort. Tur det, eftersom jag är en så himla dålig förlorare.

Efter detta var jag så utmattad att vi gick hem igen och tittade på Shameless resten av kvällen. Sen låg jag i soffan och hostade hela söndagen. Och det var den helgen det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *