Bra saker

Några saker som inte suger

ninjablanket

Var på väg att skriva ännu ett deprimerande inlägg om vilken skitvecka detta har varit (förutom allt det andra så är jag inne på dag 3 av en monsterförkylning just nu, och det har regnat oavbrutet de senaste dagarna), men det är kanske en bättre idé att fokusera på det som faktiskt inte suger. Topp 3 bra saker just nu:

1. Djur
En av de mindre dåliga grejerna med att vara sjuk är att jag har två katter och en hund som turas om att komma och kela på soffan. Vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan dessa gosbollar.

2. Puerto Rico
Om exakt en vecka åker Paul och jag till Puerto Rico i ett par dagar tillsammans med min pappa och hans fru. Det kommer vara runt 27 grader varmt och även om vi inte är där så länge så blir det ett välbehövligt sätt att ladda batterierna. Plus fint att träffa familjen, det händer liksom inte så ofta när man bor så långt ifrån varandra.

3. Mammoth
Dagen efter att vi kommer hem från Puerto Rico åker jag till Mammoth i norra Kalifornien med några kompisar för att åka snowboard i ett par dagar. Paul ska iväg på nån bilträff med sina kompisar och jag hade ingen lust att sitta hemma själv på nyår, så det blev en ganska spontan resa detta. Nu har jag blivit tvungen att buda hem en massa varma snowboardkläder på eBay eftersom jag de senaste åren bara har åkt bräda i södra Kalifornien och här kan man i princip köra i t-shirt. I Mammoth är det vinter på riktigt.

bigbear2016

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *