Helgen som gick

Helgen som gick och veckan som kommer

Här borde man kanske skriva något lite oftare än en gång i veckan. Har så mycket i huvudet just nu bara att det är svårt att komma på något smart att blogga om. Men vi kan väl ta en titt på helgen som gick och veckan som kommer?

big3-1

Den här helgen var det Big 3, ett gigantiskt swap meet som jag går på varje år. Det är mest inriktat på bil- och motorcykelgrejer, men det går att hitta lite allt möjligt. Jag hängde mest med Edith, Katie och Stacey, medan våra karlar gick runt på egen hand. (Vi har ett internskämt om advokatfirman Law Tigers som nog inte är roligt för någon annan än oss, men när vi såg en Law Tigers-van var vi i alla fall tvungna att ta en bild framför den.)

big3-2

Katie köpte en vintagepäls (som sagt, det går att hitta lite allt möjligt här) som Stacey var väldigt avundsjuk på.

big3-3

Det här är det roligaste jag vet just nu. Till vänster: Pauls pappa, Paul Sr. Till höger: Katies pappa, Dale. Vi har ganska länge skämtat om att Paul och Katie antagligen är long lost syskon eftersom deras pappor är exakt samma person (de har samma intressen, äger samma sorts gamla motorcyklar, pratar likadant, ser likadana ut, osv). Det här var första gången Paul Sr. och Dale träffades i verkligheten, en händelse vi döpte till Chopper dad inception.

big3-4

Efter Big 3 var Stacey tvungen att åka hem eftersom hon var hundvakt åt en 10 månader gammal boxervalp, så vi hängde på. Katie, som har tre hundar och är kanske den största hundälskaren jag känner, tog genast på sig att springa runt och trötta ut den väldigt energiska valpen en smula.

big3-5

Sen beställde vi thaimat och spelade Cards Against Humanity resten av kvällen. Det enda spelet jag kan spela utan att min extrema tävlingsinstinkt kickar in och gör att det inte är kul längre.

Det var helgen som gick. Veckan som kommer har jag följande planerat:

  • Tänkte försöka komma igång med pilates igen. Det är min bästa träningsform men jag har varit så osugen på att träna de senaste månaderna att jag helt enkelt har låtit bli. Men nu känns det som att det är dags att börja igen.
  • Om vädret tillåter (det har regnat oavbrutet idag) har jag en plåtning planerad med en av mina favoritfotografer i helgen. Bara som en kul grej, inte för något speciellt, mer än att möjligen få till några snygga bilder att lägga upp på Instagram.
  • På söndag ställer mitt jobb till med brunchfest som jag tänkte dra med mig Paul på.
  • Jag har dessutom en tredje (!) intervju för det där jobbet ni vet, men försöker att inte jinxa något genom att säga mer än så. (Tack för all er pepp dock! Det hjälpte verkligen ♥)

Ja, det var väl det? Det här verkar bli en av de mer händelselösa veckorna på länge, men det är kanske skönt egentligen.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *