Helgen som gick

Helgen som gick: Bilar, labradorer och citroner

Den här veckan har gått så himla långsamt, men nu är det nästan helg igen och jag har fortfarande inte hunnit blogga om förra helgen. Så vi tar detta lite snabbt!

01

I lördags morse körde Paul och jag norrut för att hälsa på Pauls föräldrar i Palmdale norr om LA. Jag hade en mycket trött hund i knät större delen av färden.

06

Vi stannade på vägen hos en bilhandlare som hade en massa fina gamla bilar till salu.

09

Paul ville absolut ha en sån här att köra till jobbet i, men insåg att det nog skulle ta rätt lång tid att ta sig någonstans i denna.

08

Vi skulle på födelsedagsfest för Pauls styvmamma som fyllde 50. Men först tog vi en sväng förbi Pauls pappas hus för att hämta lite grejer och hälsa på hans sex labradorer (!).

02

Lola var inte så imponerad av alla hundarna. Hon är tuff för att vara så liten, men vi vågade ändå inte sätta ner henne på marken.

05

Bor man stort och är pensionerad kan man ha hur många labradorer som helst ♥

10

Det är roligt att hänga med Paul och hans pappa (som också heter Paul) eftersom det blir så himla uppenbart var Paul Jr har fått allt ifrån. Kärleken till hundar och bilar och motorcyklar till exempel. Paul Sr bor mitt ute i ingenstans i öknen och har en helt gigantisk tomt, och i de här containrarna har han en massa gamla bilar, till exempel en 30-tals-Ford.

Och så har han en svensk granne! Vi stannade och pratade lite med henne på vägen ut, hon hette Kerstin och hade bott i USA i över 50 år, så hennes svenska var ganska rostig. Och när jag presenterade mig tyckte hon att jag hade ett konstigt namn. Det var kanske ingen som hette Sanna i Sverige för 50 år sen?

11

Vi sov över hemma hos Pauls mamma, och söndag morgon körde vi hemåt igen.

04

Så himla trött hund!

07

Tillbaka i San Diego igen åkte vi till IKEA för att köpa en tavelram, och sen svängde vi förbi vår kompis Adams nya hus. Han satt i garaget och meckade som vanligt.

03

Adam och hans tjej har precis flyttat in i ett hus med stor tomt och två citronträd! Det är min stora dröm, att bo i ett hus med citronträd. Tills dess får jag dock palla från Adams träd. Ok, slut på helg!

2 Comments

 • Jenny

  6 labradorer later som paradiset! Konstigt nog, sa fast vi bor i lagenhet, sa har vi nagra frukttrad pa garden man far ta fran. Finns citroner, appelsiner och sa nagot mer. Korsbarstomater fanns ocksa ett tag, men sen forsvann dem.

 • CC

  Tror jag skulle vilja ta en titt hos Pauls pappa ?

  Åh, citronträd!
  Jag har haft med både San Francisco och LA-citroner med mig hem.
  Bästa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *