Bra saker

Olika saker jag fick i födelsedagspresent

Det här är ju en väldigt storbloggig grej att göra, och jag försöker undvika att konsumtionshetsa så gott jag kan, men jag fick så HIMLA fina födelsedagspresenter i år att jag verkligen vill visa upp dem. Så nu gör jag det.

Så knäppt egentligen, jag hade inte förväntat mig några presenter alls förutom en hög böcker från mina föräldrar, och så fick jag allt detta av mina kompisar? Och det är så himla genomtänkta presenter dessutom. OBS det här är inget humble brag, utan jag är genuint chockad. 

Katie är en mästare på genomtänkta presenter. Bevismaterial A: denna tisha och pin med texten “Babes against bigots”. ÄLSKAR dem. Till vänster skymtar även ett par leopardmönstrade solglasögon från Vans som jag fick av Jess. Hon har ett par likadana som jag har lånat av henne tidigare för att de är så fina. Nu fick jag ett eget par!

Sarah gav mig dessa fina vin- och champagneglas eftersom jag alltid serverar både vin och champagne i dödskalleformade plastglas. Ha, det är tydligen inte så uppskattat hos mina finsmakarvänner. Nu när jag har riktiga glas är jag väl vuxen på riktigt. Det röda glaset till vänster fick jag av min granne Lisa som hade blåst det själv. Sjukt impad av detta!

Inte världens skarpaste bild, men här är i alla fall ett par roliga menstrosor från Stacey, en Red Rag Garage-nyckelring från Katie, Jordan och Edy, och en Harley-pin från Jess. Den lilla trälådan hade Dennis tillverkat till mig helt för hand. Så fint alltihop. 

Edy och Ace gav mig denna veganbibel. Har redan gjort seitan helt från skratch utifrån ett recept i denna. Så peppad på att lära mig att laga mer spännande mat nu!

Sist men inte minst: bokpaket! JAL från mamma och Westö och Ishiguro från pappa. Och ett presentkort på böcker från Pauls mamma. Tack alla snälla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *