Helgen som gick

Thanksgivinghelgen i bilder

Jag tänker alltid att jag ska passa på att blogga när jag är ledig, men sen gör vi alltid så mycket grejer att jag inte har en enda sekund över och inte hinner skriva en enda rad. Oh well. Här är i alla fall några glimtar från de senaste fyra dagarna.

I torsdags var det Thanksgiving och vi vaknade i ett gästrum hemma hos Pauls mamma i Palmdale. Det var strålande solsken ute så vi tog med oss Lola till en park och tittade på olika sorters fåglar. 

Sen kom hela släkten över och vi åt en massa mat och badade i poolen och kollade på Home Alone, sådär som man gör på Thanksgiving. Min lilla tallrik med seitan fick samsas med kalkonen på bordet, och Pauls snälla mamma hade gjort en massa annan vegansk mat också. Jag blev väldigt mätt. 

På fredagen åkte vi 40 minuter norrut för att hälsa på Pauls pappa och alla hans hundar. Lola var inte så glad över detta.

Jag testkörde Pauls pappas hoj som han försöker sälja för att se om jag kanske var intresserad, men den är alldeles på tok för snabb för mig. 1850 cc och 113 hästkrafter. Livsfarligt ju! Men den var kul att köra.

Mina favoriter <3

Lördag morgon var vi tillbaka i San Diego igen, så Paul och Katie och jag bestämde oss för att ta en motorcykeltur upp till toppen av Palomar Mountain. Där åt vi lunch på en vegetarisk restaurang med Katies kompis Katie. Hon hade med sig det här 6 månader gamla charmtrollet som hon fostrar åt ett hundhem och som jag blev blixtförälskad i. Synd att vi inte riktigt är redo för en valp just nu. 

På väg ned för berget igen slutade batteriet i Pauls hoj att fungera och gick inte att putta igång. Så vi fick parkera i vägrenen och ringa efter bärgning. Det var i alla fall varmt och skönt ute plus ganska fin natur, så det gjorde inte så mycket att vi fick sitta här en timme och vänta. 

Sen fick Paul åka bärgningsbil hem medan Katie och jag tog hojarna. Lite surt, men i alla fall skönt att det inte gick värre än såhär.

Idag är det söndag och Paul och jag har hängt i garaget med olika kompisar hela dagen. Jag tog dessutom en sväng till Goodwill för att lämna av några kassar kläder vi inte använder längre och gjorde två av mina bästa second hand-fynd någonsin! Ett par svarta Converse och ett par leopardmönstrade Vans för $10 styck, båda i nyskick och i min storlek! Woot. Bra avslut på helgen ändå. 

2 Comments

  • Fia

    Pauls pappas ställe verkar så himla coolt. Desert house med massa djur och vehicles typ. Sorry för svengelska men kan inte prata ren svenska längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *