Vardagsfilosoferande

Sweet home Alabama

Om någon hade sagt till mig för ett år sen att jag skulle sitta här en tisdag i december och ha ont-i-magen-ångest över ett senatorsval i Alabama så hade jag inte trott på den personen. Men nu är 2017 som det är och ingenting är konstigt längre. Jag är dock enormt lättad över att Alabama, av alla ställen, på något vänster ändå lyckades välja rätt person istället för en kvinnohatande rasistisk homofob som har förgripit sig på ett helt gäng tonårstjejer.

Igår kväll när jag satt och uppdaterade valresultaten eftersom de kom in så skilde det sig vid ett tillfälle 500 röster mellan kandidaterna, båda hade 49.2% av rösterna. Om det inte vore för alla PoC som röstade på Doug Jones i förkrossande majoritet igår hade vi nu haft en fundamentalistisk pedofil i USA:s senat. Men, det är 2017, ingenting är omöjligt eller förvånande längre. 

Skriver dock under på detta 100%: Y’all Don’t Deserve Black Women

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *