Länkkärlek,  Motorcyklar

Motorcykelrelaterad länkkärlek

På tal om motorcyklar (eller ehhhh ja, när pratar jag inte om motorcyklar?) så vill jag rekommendera två hoj-relaterade inlägg på andra bloggar:

Är så väldigt glad för Mirijams skull — hon har äntligen köpt hoj igen efter ett flera år långt uppehåll. Jag blir själv helt stissig om det går bara ett par veckor utan att jag får köra hoj, så jag kan bara föreställa mig hur det har känts för henne. Välkommen Mirijam tillbaka till livet som motorcykelåkare! Det är det bästa livet. 

Och på Red Rag Garage, den andra bloggen jag driver (eller försöker driva, livet har kommit emellan lite på sistone), har Katie skrivit ett oerhört ärligt inlägg om ångest och depression, och hur att köra motorcykel (i kombination med medicin och terapi) hjälper henne att fungera någorlunda normalt. Så viktigt inlägg detta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *