Tatueringar och sånt

Hemma bäst

Nä det här med att blogga varje dag i december har det ju gått sådär med. Inte för att jag tror att det är någon annan än jag som bryr sig riktigt, men men. Här kommer i alla fall en snabb instickare. 

Vår kompis Shannon som har gjort väldigt många av Pauls och mina tatueringar (och som dessutom har tatuerat min mamma, min lillebror, alla Pauls syskon, och de flesta av våra kompisar) har tråkigt nog flyttat från San Diego. Men den här veckan är han här och gästar, så både Paul och jag passade på att boka tid. Detta blev det för mig:

Jag som går runt med ganska ordentlig Sverigelängtan just nu tänkte att det kändes rimligt att göra en liten hyllning till fosterlandet. Och eftersom Shannon har svenskt påbrå och är besatt av Sverige sparade jag just denna idé tills han var i stan och kunde förverkliga den. 

När jag har en ny tatueringsidé brukar jag för övrigt bara slänga ur mig lite lösa ledord och låta tatueraren rita upp motivet utan någon direkt kreativ inblandning från mitt håll. Blir roligare så. Det här var nog första gången jag faktiskt skissade upp en idé först. Så här såg min amatörmässiga ritning ut. Fint att jag nu har den i lite mer professionell tappning på låret. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *