Ytligheter

Nytt år, samma gamla stil fast bättre

Sen jag började jobba hemifrån har jag blivit så himla lat… eller kanske snarare orkeslös. Sitter liksom bara hemma hela dagarna i mjukisbyxor och måste anstränga mig för att ta på mig riktiga kläder och lämna huset.

Så nu gör jag det. Anstränger mig alltså.

Jag har börjat promenera ett par kilometer under dagen för att komma ut och röra på mig. Jag gillar verkligen att vara hemma och bekväm, men på sistone har det börjat kännas som en nedåtgående spiral där jag till slut aldrig mer lämnar hemmet. Och så kan vi ju inte ha det. Det är alldeles för fint väder ute för det.

Vilket leder oss in på klädproblemet. Jag har gjort ett par ganska rejäla garderobsrensningar den senaste veckan, och har tagit flera turer till olika second hand-affärer för att lämna av kassar med kläder jag inte använder längre. Och nu är det jag som anstränger mig lite mer med de kläder jag har kvar. Inte bara mjukisbyxor längre.

Igår hittade jag dessutom dessa två plagg i en second hand-affär när jag var där för att lämna av grejer:

En leopardmönstrad jumpsuit! Älskar jumpsuits, men har en så lång överkropp att det nästan är omöjligt att hitta några som passar. Det här är kanske mitt drömplagg, och det kostade bara 16 dollar. Nu måste jag bara hitta ett bra tillfälle att bära den.

Kanske inte världens mest eleganta tisha, men jag kände mig ändå tvungen att köpa denna. Texten är spegelvänd pga spegelselfie, men ni fattar.

Nu kom jag förresten på att jag sa att jag skulle visa min nya frisyr men aldrig gjorde det, så here you have it. Nytt år, nytt hår, samma gamla stil fast bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *