Djur,  Tatueringar och sånt

Rabble in paradise

Nu har det gått över en månad sen vi förlorade vår hund Lola. Det gör fortfarande ont att tänka på. Paul hanterar det hela mycket bättre än jag. Kanske för att jag jobbar hemifrån och sitter och tittar på en tom hundsäng bredvid mitt skrivbord hela dagarna.

Häromdagen gick vi i alla fall och gjorde varsin tatuering i Lolas ära. 

Vi gjorde två olika motiv fast på samma tema: En varsin öl som spiller lite i Lolas ära. Vet inte om den här traditionen finns i Sverige, men här kallas det att pour one out, alltså att man häller ut lite av sin dryck för att hedra någon som har dött. Och så “rabble”, vilket är ett påhittat ord vi använder för att beskriva de väldigt säregna ljud som Lola brukade ha för sig. 

Min (med ölburken) är gjord av Kenny på Electric Tiger Tattoo. Pauls (med 40 oz-flaskan) är gjord av Sal på Electric Tiger Tattoo. Vi gjorde dem samtidigt, bredvid varandra. 

RIP (rabble in paradise) lilla hund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *