Irritationsmoment

Här kommer en massa klag

Den här vintern alltså… det bara regnar och regnar och stormar och är allmänt kallt och jävligt. I flera veckor har det regnat nu, och det verkar inte som att det kommer sluta anytime soon.

Hunden vägrar gå ut när det regnar så jag får plocka upp en massa bajs från vardagsrumsgolvet (tur att vi inte har heltäckningsmatta). Och nyss fick jag ett varningsmeddelande på mobilen om flash floods.

Det är Alla hjärtans dag och Paul är i Milwaukee på motorcykelevent med sina killkompisar, så det är bara jag och djuren hemma. Jag gör som Steve och låter bli att gå ut, det är farligt på vägarna i det här vädret eftersom Kalifornien-bor inte kan köra bil i regn. Igår visade min stegräknare totalt 735 steg på hela dagen. 

Jag har bara sovit fyra timmar inatt eftersom jag började läsa en bok och inte kunde lägga den ifrån mig, så jag somnade inte förrän klockan 3 på morgonen när boken var utläst och sen var jag tvungen att kliva upp för ett möte klockan 8.

Häromdagen var jag på akuten med min onda rygg. De röntgade och gav mig en spruta i höften och sen fick jag gå hem. Har fortfarande ont och om jag trycker på svanskotan domnar mina ben bort. 

Imorgon får jag i alla fall ta av min tandställning. Lite i tidigaste laget enligt ortodontin, men jag pallar inte mer.

Jag saknar solsken och värme och att köra hoj. 

Okej, slutklagat. För den här gången.

11 Comments

 • Olle

  Hur funkar det med dessa läkar/tandläkarbesök i Yankeeland?
  Tänkte kostnadsvis. En har ju hört en del att det kan vara svindyrt om man inte har någon fet försäkring(?).

  • Cinderalley

   Det kan absolut vara svindyrt. Jag har bra sjukförsäkring så jag betalar bara $20 per läkarbesök. Tandställningen har jag dock fått punga ut med många tusen dollar för, även med tandförsäkring…

   • Olle

    Okej så träligt! Har också funderat på att räta ut tänderna. Tackade nej till räls när jag gick i gymnasiet (korkad som man var) men har ångrat mig såklart. Blir nog en 20 lök här i Sverige med nu när man är vuxen. Sjukt att det inte ingår i vården. Men riktigt gött att du är klar nudå! =)

 • Linda

  Ja, man får klaga ibland! För att du ska känna att det ändå är värt att bo i Kalifornien kan jag meddela att det här har snöat på tvären och varit allmänt kaos med snö överallt senaste tiden. Inga trottoarer att gå på eftersom snöröjningen prioriterar vägarna. Sedan kom regnet och man fick plaska i sjöar av smält snö, och efter det frös det på till isgata och varningar om nedfallande is överallt. Blä. Och 2 månader till av detta är att vänta. Idag skiner solen dock! Alltid något.:)
  Hoppas ryggen blir bättre snart. Om du trycker och benen domnar låter det som något nervrelaterat – har de undersökt det? Kram

  • Cinderalley

   Haha jo, jag veeeet, jag känner mig alltid så bortskämd när jag klagar på vädret här eftersom det garanterat är värre i Sverige.
   De verkar inte tro att det är nervrelaterat, men ska till min vanliga läkare nästa vecka så vi får se vad hon säger. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *