Ytligheter

Som en äkta amerikan

Vet ni, idag känns allt lite bättre än det gjorde häromdagen. Det är regnuppehåll och sol i några dagar, vilket gör mig ca 80% gladare oavsett hur jag mår i övrigt. Och sen hände detta stora igår: jag fick ta ut min tandställning. Eller, jag insisterade på att ta ut den, trots att det egentligen är minst ett halvår för tidigt. 

Men det blev ju ganska bra ändå.

Nu måste jag visserligen ha en stor och klumpig retainer i munnen dygnet runt i minst sex månader, men den går i alla fall att ta ut när jag äter och borstar tänderna. 

Så här ser jag i alla fall ut nu, utan retainern. Det här är möjligen det första fotot på mig någonsin där jag frivilligt visar tänderna. Hela tandställningsgrejen har dock varit väldigt jobbig, och svindyr, så jag vet inte om jag skulle rekommendera detta till någon. Men jag ser ut som en äkta amerikan nu i alla fall, alltid något. 

6 Comments

 • Johanna

  Aah så fint, perfekt tandrad är ju drömmen ändå 🙂 Jag är så sugen (well “sugen”) på att skaffa tandställning i underkäken där mina tänder sitter lite snett hela bunten. Det syns ju inte så mkt men drömmer om att dra tungan över en helt slät rad..haha. Måste kännas drömmigt! Och sjukt skönt nu när tandställningen är borta!

  • Cinderalley

   Sjuuuukt skönt 🙂 Borde väl påpeka att min nedre tandrad inte är lika rak som den övre. Men exakt, den syns ju inte så mycket? Annars går det kanske att köra Invisalign eller nåt, beror väl lite på hur pass sneda de är?

 • Sherdil

  Ser ju alldeles perfekt ut! Har följt resan och det verkar ha varit jävulskt tufft emellanåt, så grattis till att det är över ?

  • Cinderalley

   Tack snälla! Jag vet inte om det har varit så tufft eller om det bara är jag som är gnällig? Väldigt skönt att vara klar i vilket fall som helst 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *