Bra saker,  Veckans solnedgång

Nu åker jag till Sverige

Imorgon åker jag till Sverige och är där i en hel månad. De senaste dagarna har jag hängt med alla mina bästisar, kört båda mina hojar en sista gång, gått ut på en sista promenad med hunden och ätit en sista middag med Paul. Jaja, jag vet, en månad är inte så himla lång tid egentligen, men det är helt klart det längsta jag har varit ifrån både hund, pojkvän, hoj och kompisar tidigare.

Är i alla fall himla peppad på att få träffa min familj och mina vänner hemma i Sverige. Kommer att bo på Söder mest och antagligen promenera överallt. Så säg hej om ni är i krokarna och ser mig gå förbi! 

Bonusbild från gårdagens solnedgång tillsammans med Katie och Edy vid Stilla Havet. Vi blev fotade av en professionell fotograf, så bättre bilder kommer. 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *