Helgen som gick

Morgondopp, utomhusfilmkväll och gubbhundar

Nu är det snart helg igen så jag skyndar mig att slänga in ett inlägg med några bilder från förra helgen innan det är för sent.

I lördags började jag dagen med att åka ner till stranden och ta ett morgondopp. Det är så konstigt, jag har bott i Kalifornien i mer än ett decennium och det är egentligen först det här året som jag har börjat utnyttja närheten till havet. Har nog badat i Stilla havet fler gånger de senaste månaderna än de 12 föregående åren sammanlagt. Tänkte att jag skulle fortsätta med det.

Efter badet kom min kompis Alexis över och lämnade av sin hund Mouth som jag skulle vara hundvakt åt. Mouth är 16 år gammal (!) men betydligt piggare än Steve (som enligt veterinären är minst 14).

Det var så FINT att ha två små antisociala gubbhundar i huset. Dock var det jättejobbigt att försöka gå ut med båda samtidigt eftersom de har helt olika promenadstil. Steve föredrar att pinna på och få det överstökat medan Mouth vill stanna och lukta på allt. Men det var i alla fall väldigt gulligt.

På lördagkvällen tog jag med mig båda hundarna och körde hem till Katie och Jordan där det vankades filmkväll. Jag är stolt över hur bra mina vänner är på att ta pandemin på allvar, men det är samtidigt ganska deppigt att inte träffas så mycket. Så Katie köpte en projektor och satte upp en skärm i trädgården så att vi kunde umgås ett stort gäng utomhus och samtidigt vara ansvarsfulla.

Vi satt utomhus med filtar och hundar och kollade på The Labyrinth. Sen avslutade vi kvällen med ett avsnitt av The Office, som sig bör.

På söndagen hade jag ganska mycket ångest och lämnade inte huset på hela dagen. Bakade fula kanelbullar och hängde med hundarna istället. Två dagar senare gjorde jag slut med A vilket gjorde att den värsta ångesten släppte, så känns som ett tecken på att jag gjorde rätt val där.

Och det var den helgen.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *