Det ofattbara

The end of an era

Så många restauranger har tvingats stänga det senaste halvåret pga covid, men jag har försökt att bara acceptera detta och gå vidare med livet. Det blir så himla deppigt annars.

Men idag fick jag veta att min favoritrestaurang nu tvingas stänga och det gjorde mig så himla, himla ledsen. Om du någonsin har hälsat på mig i San Diego har jag tagit dig till Tiger!Tiger!. Jag har varit där för att fira födelsedagar, för att försöka bli av med baksmällor, för att träffa internetkompisar för första gången, för att stanna och ta en öl på vägen hem, för att komma ur huset, för att jag har haft cravings efter deras veganska bahn mi, för att de har ett av stans bästa ölutbud, och bara för att.

Jag har varit där med svenska kompisar som varit på besök, med min mamma, med och utan hund, med en första dejt, och med i princip alla jag känner här. Tiger!Tiger! har varit ett sånt ställe man alltid går till när man vill gå någonstans men inte orkar hitta på något nytt.

När jag blev amerikansk medborgare firade jag på Tiger!Tiger!.

Vi gick kanske inte hit främst för maten utan för stämningen. Kommer sakna detta så, så mycket.

R.I.P. Tiger!Tiger! ?

4 Comments

  • Annika

    Tråkigt! Vi har också gått på Tiger! Tiger! som ligger rätt nära där vi brukade bo. Lite högljutt för mig (gammal tant…) men maten och ölen var bra. Vi var grannar med ett par av tjejerna som jobbade där i ett par år. Blind Lady Alehouse är väl samma ägare vill jag minnas – stänger det också eller stannar det öppet?

    • Sanna

      Ja, både BLAH och Panama 66 (i Balboa Park) har samma ägare och är fortfarande öppna, så vi tänkte börja stötta dem ordentligt nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *